KLiK Gambar Untuk Pendaftaran ONLINE BERSATU

Thursday, February 18, 2016

dinturtle

Dua Rakyat Malaysia Yang Punyai Kelebihan Luarbiasa !


Ekoran tendangan percuma yang menakjubkan ketika menentang Pahang baru2 ini, nama Faiz Subri tetiba melonjak naik ke peringkat antarabangsa. 

Kini rakyat Malaysia mempunyai dua nama yang telah menjadikan Malaysia mainan bibir masyarakat antarabangsa !Saksikan semula tendangan luarbiasa yang dilakukan oleh Faiz - WOW !

Faiz mengiringi satu lagi nama yang sememangnya sudah dan masih bermain di bibir rakyat dunia, iaitu penerima derma TERBESAR dalam sejarah peradaban manusia sejagat ! - WOW !

Terbaru Najib turut dianggap sebagai mempunyai  bakat yang luarbiasa iaitu tahap kesabaran yang tiada tolok bandingnya, oleh orang nombor duanya.Walaupun di bidang yang berlainan, Najib dan Faiz berjaya menjadikan Malaysia sebagai household name di peringkat dunia !


PS - Mohon SKMM bukalah sekatan ke atas blog ini, dah puji giler ni !

Nota - Pesan kepada rakan2 yang mempunyai masalah untuk akses kepada blog ini, anda boleh klik ke - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/zenmate-security-privacy-vpn/?src=search  dan download aplikasi tambahan itu ( mozilla firefox ). Tak sampai satu minit pun dan anda tidak lagi punya masalah ! 

dinturtle

About dinturtle -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :