KLiK Gambar Untuk Pendaftaran ONLINE BERSATU

Saturday, February 20, 2016

dinturtle

Mohon Pemimpin Umno Bahagian Teluk Kemang JANGAN Ganggu Majlis Muhyiddin Ini !Untuk makluman semua, jangan hadir ya !

Itulah mesej Watsup yang disebarkan oleh seorang pemimpin peringkat Bahagian Teluk Kemang kepada ahli2 Umno di Teluk Kemang. 
Selain itu, Pengerusi dan Penyelaras Majlis berkenaan Cikgu Kamarul yang juga merupakan Presiden GKCM ketika ditemui tadi turut memberitahu akan usaha pihak tertentu untuk membatalkan majlis esok.

Majlis adalah anjuran Umno Cawangan Taman TKK dan juga Persatuan Masyarakat Agama Islam Taman Intan Duyung ( PATID ) bagi menghargai sumbangan dan kerjasama mereka yang terlibat dalam program Tuisyen Percuma tahun lepas yang membabitkan hampir 40 anak2 penduduk setempat. Tuisyen adalah untuk murid2 Tahun 6, Tingkatan 3 dan 5.


Tapi kenapa pemimpin2 Umno peringkat Bahagian sendiri cuba sabotaj usaha murni para penduduk Taman Intan Duyung ini ?

Adakah kerana melibatkan Cikgu Kamarul ? Tapi kali ini beliau bertindak atas kapasiti selaku wakil penduduk dan penyelaras program Tuisyen Percuma itu. Disamping itu, beliau juga turut mengadakan program Belajar bahasa Inggeris secara percuma kepada masyarakat setempat. 

Apakah kerana melibatkan TS Muhyiddin ? Tapi bukankah Muhyiddin masih lagi Timbalan Presiden Umno ? Dan lagi, Muhyiddin juga telah menyumbang dana untuk pembinaan surau dan segala keperluan program Tuisyen itu.

KLiK untuk ke Youtube. 
 SO APA MASALAHNYA DENGAN PEMIMPIN BAHAGIAN TELUK KEMANG yang mahu sabotaj majlis ini ?


Balairaya untuk Majlis Bersama Muhyiddin esok


dinturtle

About dinturtle -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

1 comments:

Write comments
Anonymous
AUTHOR
February 20, 2016 at 8:28 AM delete

kan ketua bahagiannya isa Samad kaki rasuah jugak, mcm Najib. Sebab rasuahlah Isa digugur dari jawatan menteri. Dpt jadi pengerusi Felda, sebab dia ugut Najib mengenai kes khlawat diPD. I help you, you help me.

Reply
avatar