KLiK Gambar Untuk Pendaftaran ONLINE BERSATU

Friday, February 26, 2016

dinturtle

Parti Najib - Jika Terus Jadi Lembu, Anda Selamat !

Sebelum ni dah berkira2 nak tulis mengenai komen Nazri yang memperbodohkan Shafie Apdal, yalah, kenapa Nazri ni bodoh sangat mengeluarkan kata2 biadab dan kesat kepada pemimpin2 lain. 

Mereka yang diserang Nazri semuanya punya satu persamaan iaitu - Mereka bukan lembu Najib ! Mereka berani menyuarakan suara rakyat. Mereka bukan jenis yang akur menurut saja apa yang dilakukan oleh Najib. 

Yang lain ? Yang lain semua umpama LEMBU peliharaan Najib, yang hanya tahu mengikut saja arahan bos tanpa sebarang soal jawab. Biar pun jelas perkara itu satu kemungkaran yang dilakukan Najib, mereka tidak akan sekali2 membantah mahupun bersuara untuk bertanya meminta kepastian.

Najib tidak boleh dikritik ! 

Najib tidak boleh dipersoal !

Itulah isu sebenarnya. So siapa Nazri ni tidak penting. Begitu juga Salleh Keruak atau Rahman Dahlan atau Azalina atau yang2 yang sebulu. Mereka ini cuma melakukan tugas yang telah diarahkan Najib iaitu menyerang siapa saja yang mengkritik atau bertanya apa2 mengenai Najib.

TMI

Hasilnya kini rakyat melihat parti Umno sebagai telah dihakmilikkan kepada Najib. Umno sekarang sudah menjadi PARTI NAJIB.

Pemimpin2 Umno kini sudah tidak lagi mempertahankan apatah lagi memperjuangkan prinsip2 murni yang selama ini diperjuangkan oleh pemimpin2 lamanya.

Kini semuanya berkisar Najib.

Tugas utama Umno kini adalah mempertahankan Najib.

Najib pula akan berusaha mempertahankan jawatannya sebagai Presiden Umno merangkap Perdana Menteri ... at all cost, kerana tanpa kuasa yang dimilikinya itu, Najib is nothing !

Najib tidak lagi mengikut perjuangan parti. Dia fikir tentang dirinya sendiri. Menjadi perdana menteri dan buat semua perkara, dan jika ia jenayah sekalipun, beliau masih dilindungi.


Di mana suara pemimpin2 lain dalam atau di luar Umno ? Semuanya senyap sepi ...... Semuanya dah jadi LEMBU TERNAKAN NAJIB.

SEMUANYA ADALAH BERKENAAN NAJIB.

dinturtle

About dinturtle -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

3 comments

Write comments
Anonymous
AUTHOR
February 26, 2016 at 4:02 PM delete

LEMBU tu baik sangat bro din..

ANJING paling sesuai.
bagi tulang...jilat...
lempar tulang...kejar..
orang tegur...gonggong sambil jelir lidah...

Reply
avatar
lufang
AUTHOR
February 26, 2016 at 6:10 PM delete


Bro , you lupa lagi sat nama maa aa ,itu Anuar Musa ,lantikan terbaharu maa aa .

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
February 27, 2016 at 10:16 PM delete

Nazri aziz...ha Ha dia kata tsmy melanggar perlembagaan & undang2 umno...
Kalau dipalingkan ayat dia dr kaca mata rakyat, Najib & talibarutnya (termasuk Nazri) telah melanggar byk undang2 negara...so...???
Takde perkataan yg boleh umpama kan lagi talibarut & Najib ini melainkan umpama sifat babi yg sanggup makan najis sendiri utk terus hidup!

Reply
avatar