KLiK Gambar Untuk Pendaftaran ONLINE BERSATU

Tuesday, April 26, 2016

dinturtle

Bersama Tun Mahathir BacktoBack - Jitra, Kedah 28/4 dan Johor Baru 29/4 - WOW !

Tu dia ..... back-to-back Jitra, Kedah pada hari Khamis 28/4 dan keesokan harinya Jumaat 29/4 di Johor Baru pula !

Ada lagi tu tapi nanti anda terkejut pula .... mungkin tak percaya orang tua tu boleh pi ulang alik keliling Malaysia selang beberapa hari jer.

Kita cerita yang betul2 dah confirmed dulu. 

Lusa hari Khamis 28/4/2016 jam 8:30 malam
Tempat : Dewan Lye Huat Garden, Napoh, Jitra, Kedah

Bersama - Tun Mahathir, Shafie Apdal dan Mukhriz 
 


Difahamkan Muhyiddin terpaksa cancell last minit sebab ada masalah yang perlu diselesaikan namun beliau akan join keesokan malamnya -

Tulat Hari Jumaat 29/4/2016  Jam 8:30 Malam
Tempat : M. Suites Hotel, Johor Baru

Bersama - Tun Mahathir, Muhyiddin, Shafie dan Mukhriz




Kepada mereka yang belum sain borang Deklarasi Rakyat, pastikan anda dapatkan borang dipintu masuk dewan, sain dan berikan kepada petugas di situ.

Jangan risau .... maklumat peribadi anda dalam borang itu adalah rahsia dan akan hanya diserahkan kepada Yang DiPertuan Agong bila tiba masanya. 


PS - Perhatikan nama lokasi di Kedah tu .... Dewan Lye Huat Garden ? Ni mesti ada cubaan sabotaj atau halangan untuk menyewa dewan di negeri Kedah. Standardlah tu .... Setiap kali ada majlis yang seumpama, memang ada pihak yang cuba gagalkan. 

Jadi kepada pemilik premis Dewan Lye Huat Garden dan M.Suites Hotel - TAHNIAH! diucapkan.

Kepada cai2 Najib, katanya anda tidak heran dengan gerakan Selamatkan Malaysia ini tapi kenapa  bersungguh pula nak sabotaj / halang ? Takut ke ?


Diharap ada pihak yang akan usahakan live streaming. Apapun saya akan tetap usahakan untuk upload siaran video kedua majlis itu melalui youtube di sini. Agak lewat sebelah malam selepas tamat majlis, insyaAllah...

Hmmm .... bila pula Tun Mahathir nak ke Pantai Timur ni ? Tunggu ......

dinturtle

About dinturtle -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

3 comments

Write comments
Anonymous
AUTHOR
April 26, 2016 at 3:54 PM delete

salam

tun nak datang terengganu..menarik..

gie7

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
April 26, 2016 at 8:15 PM delete

Bila pula nak buat di kawasan Nilai,N Sembilan?kami amat mengalu2kan kedatangan dan sentiasa menanti.Bongkar dan terus bongkar

Reply
avatar
Hussin S
AUTHOR
April 26, 2016 at 10:14 PM delete

Lagu bodoh untuk orang bodoh. Banyak lagu sekarang ni memang lagu bodoh dicipta khusus untuk orang bodoh. Paling nyata K pop. Lagunya entah apa tapi peminatnya macam orang gila. Lagu bodoh, peminatnya memang bodoh tapi pencetus K pop tidak bodoh.


Era stesen radio bodoh untuk pendengar bodoh. Hanya orang bodoh aja dengar era. Dengar DJnya cakap merapu dan ketawa terkekeh-kekeh boleh membuatkan kita terfikir ada ke orang nak dengar benda bodoh ni. Jawapnya ada dan rupanya banyak orang bodoh.

Pemimpin yang bodoh untuk orang yang bodoh pun ada. Terima apa saja pemimpin tu buat,walaupun tahu ianya salah dan sanggup pertahankannya.

Yang jadi mangsa kita. Macam dengar radio era. Menyampah betul mendengarnya tapi kawan bodoh tu tak geti buka stesen lain dan terpaksalah kita dengar celoteh bodoh era tu.

Reply
avatar