KLiK Gambar Untuk Pendaftaran ONLINE BERSATU

Thursday, April 14, 2016

dinturtle

Majlis Mencari Kebenaran Putra Perdana Bersama Muhyidin dan Shafie Apdal ( video )


Semalam telah berlangsung dengan jayanya Majlis Mencari Kebenaran - Selamatkan Malaysia anjuran GKCM Putra Perdana. Tetamu kehormat adalah Muhyiddin, Shafie, Cikgu Kamarul dan Syed Saddiq.

Walaupun dilapurkan terdapat sedikit bantahan kecil oleh geng baju merah sebelah petangnya, majlis tetap mendapat sambutan meriah terutamanya dari penduduk setempat.

Kali ini saya cuma siarkan sedutan2 menarik dari para penceramah kerana mungkin ada yang sudah mula bosan jika terpaksa melayan video panjang di mana banyak point2 diulangsebut.

KLiK untuk ke Youtube


KLiK untuk ke YoutubeKLiK untuk ke Youtube


KLiK untuk ke YoutubeVideo Muhyiddin di atas adalah sedutan dari video asal berdurasi 30 min. Sementara di bawah saya disiarkan secara penuh bahagian 2  ... ketika mana Muhyiddin sudah mula naik semangat

KLiK untuk ke Youtube


PS - Kali ini saya tidak sempat nak buat transkrip.

dinturtle

About dinturtle -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

3 comments

Write comments
Anonymous
AUTHOR
April 14, 2016 at 2:33 PM delete

`Puaka 1MDB' tetap menghantui rakyat.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
April 14, 2016 at 2:49 PM delete

Bro din berapi tul lah speech shafie afdal, ada video penuh tak

Reply
avatar
malau
AUTHOR
April 14, 2016 at 7:34 PM delete

Terbaik Bro Din...
Demokrasi...semakin ramai rakyat dari golongan 48% akan menilai semula sokongan mereka sebelum ini. Deklarasi Rakyat akan membawa momentum yg sangat sangat di takuti oleh Geng Badut & 40 Penyamun...

Reply
avatar