KLiK Gambar Untuk Pendaftaran ONLINE BERSATU

Wednesday, May 18, 2016

dinturtle

Najib Bukan Pahlawan Bugis Tapi Lanun Bugis - Datuk Khairuddin


Sebelum ini saya siarkan aksi Anina Saaduddin di atas pentas Selamatkan Malaysia di Kg Sg Tiram, Johor yang berlangsung semalam ( KLiK ), turut sama menghangatkan suasana adalah Datuk Khairuddin.

Khairuddin ni tak perlu ceritalah, ramai yang dah pernah lihat beliau berucap... memang panas dan berani. Saya siarkan beberapa segmen menarik untuk sama2 kita kongsikan di watsapp dan fb -


Apakah 1MDB itu lebih keramat dari Umno dan Pemimpinnya ?
KLiK untuk ke Youtube

- Hanya kerana menegur dan bertanya mengenai 1MDB, beberapa pemimpin dan Menteri Umno di buang jawatan

- Mana pergi bilion2 duit 1MDB, sampai sekarang tak berjawab

- Itu duit kerajaan, duit rakyat


Najib Bertanggungjawab Sepenuhnya Skandal 1MDBKLiK untuk ke Youtube

- siapa yang tubuh 1MDB ? siapa jadi Pengerusi Lembaga Penasihat ? Kelulusan dari PM di perlu, siapa PM ? Siapa Menteri Kewangan yang luluskan pinjaman dan gerenti ? Siapa yang sain semua dokumen 1MDB ? Semuanya NAJIB !


Najib Bukan Pahlawan Bugis Tapi Lanun BugisKLiK untuk ke Youtube

- Khairuddin pernah pergi berjumpa Najib di rumahnya meminta Najib melakukan beberapa tindakan untuk menyelesaikan isu 1MDB tapi ditolak oleh Najib

- Soalan ditanya adalah mengenai kehilangan bilion2 duit 1MDB tapi yang dijawab adalah Pelan Rasionalisasi yang budak darjah 6 pun boleh buat ( jual harta bayar hutang )

- Umno tuduh pemimpin Dap cina mahu ambilalih negara tapi mereka 1MDB sendiri jual aset strategik kepada negara China. Siapa pengkhianat ?


Najib Jangan Jadi Bacul dan Berdepanlah di Mahkamah
KLiK untuk ke Youtube


- Khairuddin punya bukti penggubahan wang haram berlaku melalui 1MDB tapi kerana pihak berkuasa tempatan tidak mahu siasat maka beliau ke luar negara buat laporan.

- Allah nak tunjukkan kebenaran, pihak berkuasa Switzerland telah mengeluarkan kenyataan wujud penipuan 16.8 bilion ringgit

- Najib boleh tipu rakyat tapi najib tidak boleh tipu Allah

- GST diwujudkan, duit rakyat diambil untuk bayar hutang 1MDB, duit subsidi ditarik, duit biasiswa ditarik, tol dinaikkan

- begitu juga duit Tabung Haji, duit KWAP

- Tun Mahathir, Khairuddin dan Anina sudah kemukakan saman terhadap Najib. Najib pula tengah cari jalan untuk buang kes. Kalau benar Najib tak bersalah, jangan jadi bacul dan beranilah berdepan di mahkamah. 

dinturtle

About dinturtle -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

3 comments

Write comments
Anonymous
AUTHOR
May 18, 2016 at 4:38 PM delete

https://www.youtube.com/watch?v=UYO0PzSUKIo

Reply
avatar
Pei pei
AUTHOR
May 18, 2016 at 11:53 PM delete

Saudara Din,

PM dengan bisnes scam nya..TPM dengan bisnes bangla nya..IGP dengan bisnes senjata api nya..ada lg nak sambung?

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
May 19, 2016 at 4:48 AM delete

Jangan kasi chance kepada Parti Najib di K Kangsar dan Sg Besar. Biar siapa pun calon nya kasi hilang wang pertaruhan.Ajar cukup-cukup.

Reply
avatar