KLiK Gambar Untuk Pendaftaran ONLINE BERSATU

Wednesday, June 15, 2016

dinturtle

Airmata Puteri Langkawi Di PRK Kuala Kangsar

Semalam Puan Anina Saaduddin membuat penampilan di PRK Kuala Kangsar untuk bersama dengan team Deklarasi Rakyat. Disebalik kesibukan menjaga butik barunya ( KLiK ) Anina masih berasa tanggungjawab menyumbangkan masa dan tenaganya untuk bertemu pengundi2 di Kuala Kangsar ini untuk berkempen atas nama Deklarasi supaya pengundi memilih Parti Amanah sebagai mesej kepada Najib bahawa rakyat menolak kepimpinannya.

Tiba saja di Kuala Kangsar, Anina terus ke lokasi team DR di salah sebuah Bazar Ramadhan untuk bersama sukarelawan DR menyampaikan mesej Deklarasi Rakyat dan mendapatkan tandatangan seramai mungkin dari pengunjung.
Sebelah malamnya pula Anina membuat dua kunjungan ke kampung dalam Parlimen Kuala Kangsar untuk bersama pengundi dalam sesi santai, bertemu penduduk kampung secara direct untuk ceramah singkat dan sesi soal jawab.

Walaupun cuma sekitar 30 orang setiap sesi, ternyata respon yang diberikan penduduk begitu positif malah mereka minta Anina datang sekali lagi supaya mereka dapat sediakan lokasi yang lebih besar beserta PA sistem supaya lebih ramai dapat mendengar penjelasan dari Anina.

Walaupun secara santai namun Anina begitu bersemangat bercakap dan di sesi kedua hampir2 menangis dek terlalu emosional !KLiK untuk ke Youtube


Duit derma Masjid Mana Boleh Masuk Akaun Tok Imam !KLiK untuk ke Youtube

TerimaKasih Anina kerana sudi meluangkan masa untuk bersama Team DR di Kuala Kangsar. Semoga semangat juang yang ditunjukkan Anina itu dapat dicontohi oleh pemimpin2 DR yang lain. 

Janganlah terikut sangat cara .... lama, bila Tun Mahathir datang barulah berbondong2 semua nak ikut. Boleh pula datang.... Bila Tun balik, yang lain pun ikut sama balik !

dinturtle

About dinturtle -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

1 comments:

Write comments
Anonymous
AUTHOR
June 15, 2016 at 6:50 PM delete

orang kuale tak sebut juta tu jute....hehehehe
kempen le kak cho....keme ngikut aje

Reply
avatar