KLiK Gambar Untuk Pendaftaran ONLINE BERSATU

Thursday, June 16, 2016

dinturtle

Sebelum Tun, Shabery Cheek Lebih Dulu Berbaik Dengan Lim Kit Siang ! - Khairuddin @ PRK Kuala Kangsar


Kalau semalam Puan Anina turun ke Kuala Kangsar, hari ini team Deklarasi Rakyat mendapat suntikan semangat dari Datuk Khairuddin, Syed Saddiq dan Mejar Annuar dari Kedah.

Sama juga semalam, mereka bertemu rakyat di Bazar Ramadhan untuk beri penjelasan dan mendapatkan tandatangan Deklarasi pada sebelah petang kemudian diikuti program majlis santai bertemu pengundi di kampung2 yang agak jauh dari pekan.Setiap sessi dihadiri sekitar 30 orang, ternyata pendekatan secara dekat sebegini amat berkesan dalam menyampaikan mesej dengan berkesan.

Biarlah tak ramai pun .... tapi kalau ditakdirkan persaingan nanti sengit dan keputusan undian begitu rapat, berapapun bilangan undi bakal menjadi penentu.

Lagipun PRK ini bukan penamat perjuangan Deklarasi Rakyat. Pendekatan serampang dua mata yakni disamping berkempen, kita dapat juga menyampaikan mesej Deklarasi kepada orang2 kampung.
Saya suntingkan rakaman ucapan mereka semalam berdasarkan beberapa topik penting, sesuai untuk kita sama2 sebarkan kepada rakan2.


Shabery Cheek Orang Pertama Berbaik Dengan Lim Kit Siang ! - KhairuddinKLiK untuk ke Youtube


Mujur IPO Edra Tak Jadi ! Ingat Saham Felda ?
KLiK untuk ke Youtube


Kalau nak RAMAI ..... apakata kita bersama Tun Mahathir di Pekan Manong pagi nanti jam 11 !
dinturtle

About dinturtle -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :