KLiK Gambar Untuk Pendaftaran ONLINE BERSATU

Friday, July 29, 2016

dinturtle

Halo DOJ, The Head Clan There Give Money To The Head Clan Here laaa ....

Sinar 7/2/2016
"Kami tahu nama (penderma itu). Dia bukan Almarhum Raja Saudi tetapi anak raja itu. Dia masih hidup," katanya yang‎ dipetik dari laporan Sinchew Daily.

Beliau berkata, pegawai Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia telah mendapat satu kenyataan daripada penderma tersebut seperti yang diperincikan dalam laporan badan anti-rasuah itu.

 Itu kenyataan AG Apandi pada 7 Feb lalu. 

Menurut writ saman DOJ, itu semua mengarut. Penderma Arab itu hanya wujud di alam dongeng, bak kata Najib masa PAU tahun lepas ..... dunia lain. It's a different world ... u know.

Ketua Kabilah sana nak beri derma pada Ketua Kabilah Umno ! Hahahahaha .....




KLiK untuk ke Youtube


Mohon AG segera berhubung dengan DOJ US dan berikan penjelasan di atas supaya nama PM dan nama negara kita dibersihkan.

The Head Clan there give the money to The Head Clan here.

Tengoklah macamana Najib dan cai2nya cuba memperbodohkan rakyat Malaysia  .... tapi saya percaya hanya rakyat Malaysia yang berpartikan Umno saja yang berjaya mereka perbodohkan. Tak percaya dengar rakaman video di atas, punyalah sakan orang Umno bertepuk tangan.

Mohon hubungi juga The Guardian kerana penulisan panjang lebar mereka -  1MDB: The inside story of the world’s biggest financial scandal langsung tidak sebut tentang Ketua Kabilah !

dinturtle

About dinturtle -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

10 comments

Write comments
July 29, 2016 at 5:30 PM delete

Ya..ancam amerika suruh tarik balek laporan DOJ jika tidak akan dimalukan dengan mendedahkan pemberi derma dari arab itu,...tentu amerika takut dimalukan...atau tak payah tunggu-tunggu, perkenalkan saja putera arab itu untuk membersihkan nama, ...apa ada susah...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 29, 2016 at 5:57 PM delete

Tak pernah saya termimpi akan dipimpin melayu terbangsat dlm sejarah negara kita...sampaikan nak nengok muka dia pun rasa nak sepak jer

Reply
avatar
rahman jpc
AUTHOR
July 29, 2016 at 6:11 PM delete

as I hv reiterated b4. lies n deceit has a shelf live.

saya tak tahu lagi apa nak d kata. terlalu banyak sangat kenyataan menipu, menipu n menipu hanya utk melindungi seorang insan yg secara dia sadar atua tidak tlh terjebak dgn 'scam' yg terbesar d dunia.

adilikan lah dia . semua akan dpt d pulihkan semula. insya'allah.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 29, 2016 at 10:53 PM delete

Memang macam2 ada si najib nie. Macam naksepak pun ada....

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 30, 2016 at 12:04 AM delete

urusniaga sembrono 1MDB, Untung rugi 1MDB jadi sembrono. Kurang pasti institusi kerajaan yg dirombak itu diruntuhkan. Bila melihat AGghani diruntuhkan semasa AG dirombak kemudian lahir AGApandi yg berkongsi kontroversi bersama penerima derma...kita jadi sembrono. Dan setelah AGApandi putuskan penerima derma didapati tidak melakukan apa-apa kesalahan maka dia sembrono institusi dan jadi tahulah sembrono nama penderma datangnya itu kadangkala dari simati, kadangkala dari anak simati dan kadangkal ia jadi rahsia. Wang derma disembrono bila penerima memulangkan sebahgiannya.
Rakyat disembrono disuruh percaya dan rakyat juga akan disembrono sembrono lagi... jika tidak percaya.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 30, 2016 at 12:43 AM delete

Kejap jer senyap la benda2 ni...doj nak ambik harta tu silakanlah...ada banyak lagi. Masih boleh up kan lagi contract2 untuk cari duit,so ada aku kesah...hihihi

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 30, 2016 at 2:26 AM delete

Orang umno bertepuk sakan, seperti monyet kena belacan. Najib merapu ketua kabilah, konon balik ke zaman jahiliyah. Macai umno terhangguk-hangguk, tanda setuju kepala diketuk, oleh ketua kabilah beruk, bak ayam jantan berkokok, dada didabik kepak dihayun...tapi bontot..bertepek penuh tahi.

Reply
avatar
July 30, 2016 at 2:40 AM delete

Najib kata 1MDB tiada aset di US. Betullah tu. Kesemua aset yg dibekukan dan dirampas kelak adalah milik Jho Low dan Riza Aziz.

Persoalannya nanti, kepada siapa US nak serah balik aset-aset itu? 1MDB dah 'openly' mengaku bukan milik mereka.

Nak serah kembali kpd Kerajaan pun tak boleh juga kerana bukan milik Kerajaan. Kerajaan nak tuntut pun sukar dan memalukan.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 30, 2016 at 10:00 AM delete

Pada saya, Najib adalah menifestasi dajjal....ahli agama sila lah ulas!

Reply
avatar
August 1, 2016 at 6:58 PM delete

Apalah nak diharapkan dari Sounded tu. Dia cuma tahu Dobi atau laundry fakta kes saja. Dia kata tak cukup bukti, arah SPRM henti siasatan. Sepatutnya arah SPRM cari lagi bukti seperti mana fail siasatan dikembalikan kpd SPRM utk dilengkapkan dan dihantar semula. Nampak sangat tiada akal yg baik.

Reply
avatar