KLiK Gambar Untuk Pendaftaran ONLINE BERSATU

Sunday, July 3, 2016

dinturtle

LAWAK GILER ! Azwanddin dan JMM Buat Lawak Bodoh Dengan Nothing2HIde 2.0 .... Ke Nak Sindir Najib ? Hahaha...

Ada rakan minta saya cepat2 buka Berita TV3 tadi.... lupalah pulak channel berapa. Cari2 jumpalah juga ..... kebetulan pemberita tengah bercakap mengenai program Nothing2Hide 2.0 di mana Presiden JMM, Azwanddin tengah bercakap. Antara lain Azwandin kata TS Muhyiddin tak datang .....


HAHAHAHAHA ........ Gelak besar beb !

PSY-WAR  PALING BANGANG dari cai Najib HAHAHAHA ........ 

Sebabnya, dari minggu lepas lagi sejak poster itu tersebar dalam Watsapp, awal2 lagi kita dah tahu yang ianya satu MAJLIS PALSU ! 

Azwanddin nak sepentas ngan Muhyiddin ? Hahahahaha .....

Jaringan Melayu Malaysia ? ? Hahahahaha .......

Azwanddin dan JMM CONFIRMED CAI NAJIB la ..... satu Malaysia dah tahu. Entah berapa ribu repot Polis mereka buat terhadap Tun dan beberapa pemimpin lain.... semuanya bersifat pro Najib. Alih2 nak sepentas ngan Muhyiddin dan Khairuddin ? HAHAHAHAHA ......

Malahan pihak Muhyiddin sendiri dah nafikan dalam status FBnya bertarikh 28 Jun ! ( KLiK ) diikuti satu kenyataan panjang lebar pada 1 Julai lalu ( KLiK ) -

Merujuk kepada hebahan program "Nothing to Hide 2.0" pada Ahad 3 Julai 2016 bertempat di Kelab Darul Ehsan anjuran Jaringan Melayu Malaysia (JMM) yang kononnya melibatkan YB Tan Sri Dato' Hj Muhyiddin Hj Mohd Yassin, mantan Timbalan Perdana Menteri, sebagai tetamu jemputan, adalah dimaklumkan bahawa YB Tan Sri Muhyiddin tidak pernah menerima sebarang jemputan daripada pihak penganjur atau menyatakan persetujuan kepada mana-mana pihak untuk menghadiri program tersebut.

Pihak kami percaya program ini adalah palsu dan hebahan mengenainya dibuat oleh pihak-pihak tidak bertanggungjawab semata-mata bertujuan untuk mengelirukan orang ramai dan mencemarkan nama baik YB Tan Sri Muhyiddin
.



Lagi best, Sinar Harian juga turut paparkan dengan jelas kenyataan Muhyiddin itu semalam -



Sinar 2/7/2016
So .... dengan penafian sebegini jelas, ingatkan cai2 Najib akan batalkan majlis. Takkan nak teruskan juga selepas kantoi sebelum majlis . BANGANG SANGATLAH..... tapi rupanya mereka buat juga ! HAHAHAHAHAHA .........

Kan dah terang2 KANTOI lebih awal ? Bangang sangatlah bila diteruskan juga kemudian dakwa Muhyiddin tak datang ! HAHAHAHAHA .......

Ke sebab dah masyuk maka projek tetap dijalankan juga ? Muka tembok takde hal .... janji masyuuuuk....

ATAU sebenarnya Azwanddin dan JMM hendak sindir Najib sepertimana satu dunia dah tahu yang beliau LARI dari hadir di majlis Nothing2Hide tahun lepas ?  Yang itu langsung takde warning. Dah bersiap dak pergi majlis dah tapi bila dapat tahu Tun Mahathir siap menunggu di dewan, terus Najib cancell !

Konon nak balas lah tu .... HAHAHAHA.... siot, sakit perut ketawa...



Oya, perenggan akhir artikel Sinar itu menyebut -

Sementara itu, Azwanddin ketika dihubungi sebentar tadi tidak mahu mengulas apa-apa sebaliknya beliau berjanji akan mengulas isu berkenaan kemudian.

Itu SEMALAM ! Maknanya Azwanddin dah tahu dari semalam ( kalau takde siapa beritahu dia yang projeknya dah kantoi lebih awal lagi ) yang Muhyiddin tak kan datang, dan helahnya dah kantoi ! Tapi tetap juga dia berlakon ..... dan TV3 pun layan  HAHAHAHAHA ....

dinturtle

About dinturtle -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

11 comments

Write comments
Anonymous
AUTHOR
July 3, 2016 at 9:34 PM delete

ini semua kerja ali tinju lahanat la sapa lg.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 3, 2016 at 9:56 PM delete

Jangan cuba nak bodek Tokey Dedak lahhh.Kalau berani buatlah nothing to hide sekali lagi dan jemput Najib dan Tun M sepentas.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 3, 2016 at 11:24 PM delete

JMM ni hanya untuk cari makan saja.. tak lebih dari itu,
spesis suka kencing merata rata dan terus lari pun ada..
tambah nak raya.. tak kira sape.. kalau boleh semua nak dikapur dorang..
pemimpin BN jangan jd bodoh kecuali dah memang pemimpin bodoh..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 3, 2016 at 11:24 PM delete

Supreme leader tak dijemput? Perdana Menteri tak ade jangan buang orang punya masa.....disingapura dipanggil pencuri di indonesia dipanggil maling kalau di malaysia dipanggil Perdana Menteri.

Reply
avatar
suka perhati
AUTHOR
July 4, 2016 at 12:07 AM delete

Ini spesis otak senget .......

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 4, 2016 at 1:48 AM delete

Azwan ni kalau jadi adik aku ni hari2 aku lempang. Budak ex pkr ni memang keje cari makan. Kau makanlah duit haram yg kau dapat tu azwan. Bagi anak bini kau makan sekali

Reply
avatar
diny yusof
AUTHOR
July 4, 2016 at 3:05 AM delete

Ass wan din dan JMM ni dah ada kerja lain ke nak buat ?? Ikut ajelah Bapak Lanun dia tu gi tabor zakat dan Beri Rasuah 1 Malaysia . Sobut namo dio jo buek aeden "Ass Swan Den " .

Species ni jangan layan . Buat habis masa aje . Dari buat pahala di bulan Ramadan ni dapat dosa pula .

Dia ni serta kawan baik dia sorang lagi tu ...bernama chikgu Butt ... dah masuk kategori barang lusoh , barang guna pakai dan terus buang . Tunggu kita Tanya dulu dengan Datok Nalla , dia buat tak lagi business jual beli barang lusoh tu ??

Kalau hendak juga berlawak atas topic "Nothing to Hide " ,tak payah lah jemput Muhyiddin . Taraf dia tu cukup dengan Bro Din ke , Saudara Shahbudin ke atau juga Din yang ini ....haaa ...haaaa.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 4, 2016 at 9:41 AM delete

Tu pasal le ni orang bagi title TV3 suku.Dulu memang TV3 ,tapi sejak jadi tukang lap kencing Najib TV3 dah biol banyak hingga dapatkan Tambahan suku

Reply
avatar
JAMM
AUTHOR
July 4, 2016 at 11:04 AM delete

Duit dah masyuk. Takkan nak batal projek. Yg paling aku ketawa sabaik saja dia umum TSMY tak dating semua pemberita terus balik. Cuma Tv3 jer yg tinggal ? Utusan ada sekali tak ? Ini kena kencing manis kow !!

Reply
avatar
diny yusof
AUTHOR
July 4, 2016 at 9:57 PM delete

Media Prima nya cai cai ni dah dapat order dari bos dia ... mesti putar berita untuk nyedapkan hati Ketua Lanun .

Menjak semenjak Media Group ni di terajui olih adik Teuku Adnan ia itu FD Iskandar ni , kategori beritanya makin lama makin hampeh !

Reply
avatar
sham zam
AUTHOR
July 5, 2016 at 8:43 PM delete

kena tau punca bdk sekor ni asyik dok report polis, komen masuk tv3 dan terbaru ni buat plk ceramah pentas, suma ni pasal nk lobi jd ahli dewan negara. dia betoi2 nk minta jadi senator tu, mcm ezam, nalla pundek tu. tu gigih bukan main

Reply
avatar