KLiK Gambar Untuk Pendaftaran ONLINE BERSATU

Monday, July 4, 2016

dinturtle

Melepaslah Zahid ..... Timbalan Pilihan Najib - Johari Long !

Ko tak dengar ke apa Presiden kita cakap tadi ? Hahahaha .... melepaslah Zahid. Mesti frust giler dia. Punyalah lama dia ngidam, sabar menunggu Muhyiddin di pecat, sekarang peluang dah terbuka luas .... alih2 Najib lantik orang lain jadi Timbalan Presiden !

Kata Najib, memng dah lama dia rancang nak bawa masuk orang ni. Ahli korporat terkenal tapi tak pernah nak tunjuk muka mana2 perjumpaan. Very the low profil.

Najib dah lama dan senang bekerja dengan orang ni. Orangnya muda, dari Pulau Pinang. Berpendidikan England. Bab bisness jual beli harta orang, memang dia pakar.

Orang macam nilah kita nak dalam parti ! Berwawasan, bijak, muda dan senang bekerja dengan Presiden.

Haaa...... tu dia , tu dia .... Presiden dah perkenalkan.....  Tepuk, tepuk ! 



Eh, macam pernah tengok lah dia ni ....... Kat mana ya ? 

Apa nama dia tadi ? Johari Long  ke apa ntah .... tak berapa dengar lah.

Takperlah, dah Presiden kata OK, maka OK jerlah ....

HIDUP MELAYU ! HIDUP MELAYU ! HIDUP MELAYU !

Shhhhhh ...... Johari Long nak berucap .... diam, diam....

Errr.... Thank you Uncle ....  errr.... Hallo ... errr.... Selamat Hali Laya !

Tepuk ! Tepuk ! HIDUP MELAYU !

dinturtle

About dinturtle -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

10 comments

Write comments
Anonymous
AUTHOR
July 4, 2016 at 8:14 AM delete

Yang jelas, cina kafir inilah yg menipu org melayu. Cina juga yg mengajar org melayu berani ambil rasuah sebab sejak lepas merdeka lagi, hanya cina yg mampu merasuah kita. Org cinalah yg berani buka kedai judi dan ekor. Orang cinalah yg berani jual betina sana sini.

Kita asyik ditipu cina baik kerajaan maupun pembangkang.
Kalau nak betulkan kepincangan kerajaan melayu maka jgn sesekali libatkan atau bekerjasama dgn bangsa cina sbb mrk akan bawa perkara haram dlm kesucian niat kita bangsa melayu. Jgn terpedaya dgn kata kata penjajah dan zionist bhw negara ini tak boleh dibangunkan tanpa cina. Parti melayu tak akan dpt berkuasa tanpa sokongan cina. Walhal kemenangan umat islam sejak nabi kita, tanpa bantuan dr bukan islam pun. Kita yg tentukan nasib kita.

Wira.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 4, 2016 at 11:09 AM delete

Khairy Jamaluddin senyap bila kawan dia Jho Low kena hentam. Ramai mungkin tak tau connection Jho Low dan KJ..sebab tu tingkat 4 masih aktif..

#UBNExit

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 4, 2016 at 12:15 PM delete

Cina ajar ambik rasuah??
Yg kita Melayu islam ...pasaipa pi layan plak ambik?...kita Melayu islam control semua..dari atas ke bawah..sepatutnya gejala rasuah di bendung awal secara serius.....ni Menteri yg nak ubah akta rasuah..di pecat...di fitnah...di penjarakan..
Skrg terima la semua..Raja rasuah pegang Malaysia....Malaysia will be a failure State

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 4, 2016 at 2:43 PM delete

Hi Wira apa ni?
Kelemahan Diri tak tahu memperbaiki, cari alasan pulak hahaha!!!! Lagi2 kafir yang yang dihentam. Al Quran sudah ADA banyak pengajaran belajarlah, hindari Dari rasuah Dan penipuan. Bahaya itu penipuan pada Diri sendiri.

Reply
avatar
PutraKraken
AUTHOR
July 4, 2016 at 10:40 PM delete

Salam Bro

Hai Kawan...jangan ko salahkan cina....Nama di Bukan Johari Long tapi...Yahya Long...kebetulan dia keturunan cina. Kalau Yahya Long berkawan dengan Najib Short dan berkomplot menipu..jangan kita salahkan sorang je...jangan kata cina tipu melayu...tapi yang ternyata berkuasa ialah melayu Najib yang telah menipu dan menggadai maruah dan harta negara.

Itulah melayu...sikit sikit salahkan cina...salahkan india...walhal yang lebih bersalah ialah melayu itu sendiri. Malatapetaka 1MDB, Duit RM 2.6 billion tu bukan melayu yang punya hal?....memang dia bekomplot dengan cina Yahya Long ni...tapi kalau melayu Najib tak nak...boleh ke? Apa cerita Loy Yat sampai Melayu Ali Tinju dan Jamal menghasut melayu untuk merusuh?...apa punca sebenar?...melayu juga yang buat hal kan?

Melayu...Melayu...
Sungguh hebat kamu...
Malangnya...malapetaka melayu depan mata ko tak nampak...nak salahkan cina jugak.

Memang melayu hebat...
MEMILIH MAKAN RASUAH.....TAPI TETAP TAK MAKAN BABI

HIDUP MELAYU!...HIDUP MELAYU!...HIDUP MELAYU!
HIDUP RASUAH!...HIDUP RASUAH!...HIDUP RASUAH!

Melayu bangsaku...bila agaknya akan sadar?


Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 5, 2016 at 8:52 AM delete

What the he'll is this?? Anti corruption? Do you think so Chinese always do this or our own kind like to earn fast money? We don't hurt other people first the first way.. of we doesn't take the corruption they also won't give, because we ask for it only people will give it.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 5, 2016 at 12:42 PM delete

Kalau kau nampak orang makan berak, sapa suruh ikut?

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 5, 2016 at 3:34 PM delete

Semua yang aku buat salah disebabkan Syaitan. Bukan salah aku. Bhahaha....

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 6, 2016 at 3:33 AM delete

makan berak merata rata dilarang keras..
tabur dedak merata rata dibolehkan...
selamat hari raya k..hehee

Reply
avatar
joetamchi
AUTHOR
July 10, 2016 at 1:24 AM delete

Tuntot ilmu smpai ngeri Cina...

Reply
avatar